Neblog

Шта јој нисам рекао

а могао сам

Неблог > Гаће > Шта јој нисам рекао
Написано:
Šta joj nisam rekao

Желео сам да јој кажем сасвим једноставну ствар – да ми је лепо са њом. Како волим да је гледам. Да ми је довољно само то. Како трепће док прича и колута очима. Да ћутимо заједно. Нисам јој то рекао.

Нисам јој рекао ни како обожавам њен мирис и врат за који ме нешто божанствено веже и истовремено спутава да не оставим дубљи траг. Где бих завршио када бих јој признао да ме само пољубац у врх њеног носића држи у треперењу које се шири по мојој кожи. Читав дан.

Тек та стопала! Нисам јој говорио о стопалима и да не знам где ћу пре је помиловати. Да ли по коси или по бедрима, тек по грудима - не бих смео даље писати.

Штошта јој нисам рекао. А волим да разговарам са њом. Сам разговор ме опчини да губим мисао и кажем јој нешто неважно, наизглед хладног и незаинтересованог лица, а са ватром у стомаку. Гори, али не избија. Нисам јој причао о тој ватри у мени.

Некада јој само гледам усне како говори и то ми је довољно. Не знам да читам са усана, али знам са њених. Често не знам ни шта говори, али прича ми и ја то разумем. Оно што чујем је благо и нежно. Баца ме у измаглице разума који је све мутнији. Никада јој нисам рекао да бих могао умрети због тих усана.

Тешко пишем овакве дубине. Пишем јер јој ништа нисам рекао. Волим када мило цупка док говори и премешта се неприметно центриметар или два, лево или десно. Плеше док прича. Тај плес само ја примећујем. Нисам јој рекао како плеше у мени.

Рукама као објашњава, али ипак немушто читам са њених усана. Руке су ту да ме зову ка њој. Нисам јој никада поменуо руке.

Ипак седим и слушам је, климам главом, констатујем. Не знам са чиме се слажем – слажем се. Никада јој нисам рекао да се слажем.

Никада јој нисам рекао све ово.

Уместо свега овога рекао сам јој да скине гаће што је одмах учинила. У њеним очима сам митско биће јер ме прати гомила људи на друштвеним мрежама, а то је у овом малограђанском друштву ваљда битно. Болест.

Ово је фикција која говори о друштвеном феномену тзв. утицаја на интернетима. Не ложите се.

Шири бјутизам...

Ово неблошко писаније мож'те метути ди вам воља, ал' до сада се као најразумљивије показало ако га метете на неку од друштвених мрежа за дангубљење домаћица.

   

Тако, поред тога што чините похвалу овог нелитералног штива, чините и да Бјути постане утицајан блогер и да може да једе и пије за џаба кад га позову да прича глупости којекуде.


 

Коментари

Пишите шта 'оћете, ал' у принципу се не обазирем на ваше глупости.

Систем за коментарисање омогућио Disqus

Ne kužim / Can't understand

Лајкујем вам мајке

Само за хипстереАко ово неко користи, мож и да кликне

Свежи коментари

Вид' што лепо

Srbovanje
Preko ramena

Ове ја читам...

...ал' не мора да значи да вазда ценим њихове написане глупости.