Neblog

Неблог и гаће!

Боље у гаћама него у клауду

Неблог > Гаће > Неблог и гаће!
Написано:
Nebjuti

Поштовани љубитељи полуфилософије, радници, сељаци и они што оће да зараде паре на твитеру, пред вама је Неблог, непопуларна форма блога писана од неблогера. Ред је био да мало осавременим онај стари сајт, који је био ем ружан ем смешан, па сам направио још ружнији и још смешнији ал' ужасно модеран (има лајк дугмад, непотребне сенке и остале фенси форе).

Рад на новом сајту је текао овако: копипејстнабацајкојекудепаметинапододмен.

Е да, ово „гаће“ из наслова је за категорију Гаће у коју стављам све што није претерано смислено, а и да овим писанијима да дозу еротике, будући да су „гаће“ кључна реч према којој нико није остао равнодушан. Ако ми не верујете, уђите у пошту и реците: „Гаће!“ и сви ће реаговати на неки начин, а неки ће се уватити и око струка (да провере своје).

Сада имам и страницу на Фејсу јер сам и то видо да је фенси. Тако, не морају којекаки више да ме додају к'о пријатеља, а ја да читам њихове глупости и цитирања Мике Антића, љубавних мудрих изрека, текстове из Курира и Преса, неке клипове на фору Сергеј Ћетковић(?) и остало што ову Србију чини неподношљивим местом за живот.

Коментари са старог сајта ће бити копипејстовани на нови и то баш тако. Узећу све и само их метути, јер сада има нови (фенси) Дискас систем коментара. Исто важи и за књигу гостију.

Овај текст већ има преко 1200 карактера, а капирам да је за вас све преко 256 напор за читање, те вас овом приликом остављам да гледате смешне слике и клипове негде.

ПРИДЕ: Пошпартајте по сајту па видите шта ту фали и имал' неких багова итд, јер мене и то мрзи да се бакћем. Текстове морате поново лајковати (а баш и не морате). Линкове са старог сајта ћу редиректовати 301 кад ми дође.

Шири бјутизам...

Ово неблошко писаније мож'те метути ди вам воља, ал' до сада се као најразумљивије показало ако га метете на неку од друштвених мрежа за дангубљење домаћица.

   

Тако, поред тога што чините похвалу овог нелитералног штива, чините и да Бјути постане утицајан блогер и да може да једе и пије за џаба кад га позову да прича глупости којекуде.


 

Коментари

Пишите шта 'оћете, ал' у принципу се не обазирем на ваше глупости.

Систем за коментарисање омогућио Disqus

Ne kužim / Can't understand

Лајкујем вам мајке

Само за хипстереАко ово неко користи, мож и да кликне

Свежи коментари

Вид' што лепо

Srbovanje
Preko ramena

Ове ја читам...

...ал' не мора да значи да вазда ценим њихове написане глупости.