Neblog

Гаће

Као и у реалном животу, шта год не знам где да ставим, ставим у гаће
Шта јој нисам рекао Желео сам да јој кажем сасвим једноставну ствар – да ми је лепо са њом. Како волим да је гледам. Да ми је довољно само то. Како трепће док прича и колута очима. Да ћутимо заједно. Нисам јој то рекао.

ASUS PadFone2 тест у реалним условима

Како сам постао интернет старлета

ASUS PadFone2 тест у реалним условима ASUS PadFone2 тест из тастатуре мене као интернет старлете у успону. Сазнајте масне детаље о тачскрину који је мастан, да ли ова справа може да служи као подметач за пиво и шта све можете урадити за ове паре.

Риболовачка прича

с освртом на дигитално дупе

Риболовачка прича Како ми је једна жаба помогла да лакше управљам садржајем на интернету, с освртом на пецање, политичку ситуацију, стање у новинарству и медијски изманипулисану багру звану грађанство.

Тешка одлука

по финансијски кишном дану

Тешка одлука Одлучио сам. Морам. Кишни је дан иако је пролеће, лије већ два дана - убрзава ми одлуку. Већ дуго ово желим - ма морам да урадим. Сад или никад.

Уфур

у СУР Еденски врт

Уфур Коначно сам умро. Нисам мог'о више да се мучим, да гледам болнице и глупости. Не знам ни зашто сам се разболео млад, био сам у напону снаге јак к'о коњ. Нисам сам јео масно, нити сам много пио, јео сам поврћа толико да ми се чини да сам на онај свет понео парче келерабе међ' зубима. Али ето. Чим сам мртав, а причам сам са собом, значи да нечега има после смрти.

Претпоследња вечера

кад месија меси

Претпоследња вечера - Шта оно треба да значи? - Шта, бре? - Нема смисла, чек'о сам вас целу ноћ и заспао за трпезом! Сав сам се ушин'о, још су ми мрвице 'леба у коси.

Код психијатра

гардеробна терапија

Код психијатра Прича која се никада није десила.

Лице

у које умал' да се заљубим

Лице Неко је почео причу о својој несрећној љубави, те подигох главу и скренух поглед не би ли неопажено превртео очима и тад спазих други пар очију који ме гледа. Осетих жмарак како ме шамара кроз десну плећку и неку топлину која је као са небеса.

Неблог и гаће!

Боље у гаћама него у клауду

Неблог и гаће! Поштовани љубитељи полуфилософије, радници, сељаци и они што оће да зараде паре на твитеру, пред вама је Неблог, непопуларна форма блога писана од неблогера. Ред је био да мало осавременим онај стари сајт, који је био ем ружан ем смешан, па сам направио још ружнији и још смешнији ал' ужасно модеран (има лајк дугмад, непотребне сенке и остале фенси форе).

Бесмисао љубавног романа

Кратка бесмислена љубавна прича

Бесмисао љубавног романа Срели смо се по кишном дану, ветар ми је одувао кишобран, а он је баш стајао поред кинеске продавнице и пазарио ми један за 100 динџи. Док ми га је давао у руку, видела сам свој одсјај у његовим очима.

Дерпи

Дерби какав није, а заправо јесте

Дерпи Данас је одржан традиционални Дерпи између вечитих ривала Ружичасте Звезде и Куртизана. Утакмица је прошла без публике, коју углавном чине хулигејни, који су опијени коктелима, остали испред стадиона да се гађају конфетама.

Рале пред световним шалтером

и сукоби са немањићком бирократијом

Рале пред световним шалтером Године 1198, у Расу, један човек је дошао да региструје кола...

RSS Feed

Ne kužim / Can't understand

Лајкујем вам мајке

Само за хипстереАко ово неко користи, мож и да кликне

Свежи коментари

Вид' што лепо

Srbovanje
Preko ramena

Ове ја читам...

...ал' не мора да значи да вазда ценим њихове написане глупости.