Neblog

Путешествија

О путовањима и запажањима којекаквих ситуација, људи и дела

Путопис из Горњег Клауда

с освртом на Доњи Клауд

Путопис из Горњег Клауда Беше дошло време годишњих одмора, а ја одлучих да одем до Клауда да посетим своје податке. Таман успут и да видим пошто је цена шљиве за ракију.

Скопље: Од бурека до крста

Догодине у Драгоману!

Скопље: Од бурека до крста Трећи и завршни део новогодишње авантуре - од воза до Скопља, до Миленијумског крста се свашта издешавало, а овај подугачак и не толико духовит текст ће вам то објаснити - ако га прочитате.

Скопље: Архипорнографија

Бизарност, лажи и меморијске картице

Скопље: Архипорнографија Након што смо дочекали Нову годину у возу, ујутро смо стигли у Скопље. Ово је предугачак опис једног сабласног празничног преподнева које је пуно мермера, бетона и нове историје.

Три приче о Новој години

Како сам дочекао 2013. у Великој Плани

Три приче о Новој години Ево текста који мало детаљније појашњава где сам и како дочекао Нову годину. Ово је први део који се састоји из три новогодишње приче. Није кратко, напротив.

Како сам залутао на Блогоманију

Блогоманија oнанија

Како сам залутао на Блогоманију Сви поштени, интелигентни и људи добре воље су се вероватно у једном тренутку запитали: „Који ћу мој ја на Блогоманији?” Исто питање бих и сам поставио себи, али ево ширег одговора.

Повратак из Истанбула

седам, на ... те носам

Повратак из Истанбула Како сам се вратио из Истанбула и путничке куће. Зашто сам променио седам превоза до куће и ко је ту кога цео пут прочитајте овди.

Како (ни)смо освојили Влашку планину

Никад објављен путопис

Како (ни)смо освојили Влашку планину „Гледај куд возиш, будало!“, чуло се како екипа из кола говори углас када сам у току вожње извадио апарат да снимим клип, као шлагворт за будући видео. Као у некој комедији, или трилеру – како се узме – испред нас необезбеђен пружни прелаз и на њему воз који пролази. Иако беше петак 13, најгора ствар која нам се десила тог дана је што се нисмо напили к'о што умемо када дођемо дан раније.

Уј! шопинг

Сегединска текстилна авантура

Уј! шопинг Беше то леп излет у Сегедин, а почео је као шопинг тура. „Имамо неку свадбу, па би треб'о дузмем неке лоне и слично“, рече ми другар који није познат по томе да се облачи по стандардима данашње сељане. Након краће забринутости за прекривање његових доњих екстремитета тканином, некако спонтано се изродила идеја.
Путнички дијалози и запажања За путовања увек гледам да нађем времена. Да л' је то Сегедин, Темишвар или неки излет... небитно је. Нису ми јасни људи који једноставно хоће – а неће.

RSS Feed

Ne kužim / Can't understand

Лајкујем вам мајке

Само за хипстереАко ово неко користи, мож и да кликне

Свежи коментари

Вид' што лепо

Srbovanje
Preko ramena

Ове ја читам...

...ал' не мора да значи да вазда ценим њихове написане глупости.